Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Dotari igiena

Dotari igiena

Dispensere pentru hartie prosop, hartie igienica si pentru prosoape impaturite, uscatoare maini, dozatoare de sapun lichid, cosuri de gunoi din plastic sau inox, aspiratoare profesionale pentru praf si lichide, carucioare de curatenie si sisteme de galeti.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Carucior curatenie 2 galeti 16l si storcator NUMATIC MMT1616

Caruciorul profesional de curatenie Numatic MMT1616 este un carucior extrem de practic si util. Vine echipat cu 2 galeti de 16 litri si o presa de sto..

575,0 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica din INOX cu scrumiera

Dispenser hartie igienica din INOX 1 de 1mm foarte rezistent, prevazut cu scrumiera detasabila.Dimensiunea hartiei trebuie sa fie de: diametru < 12..

92,4 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica jumbo DP 1000 JB

Dispenser hartie igienica jumbo DP 1000 JB pentru o rola hartie igienica Jumbo. Material plastic extrem de rezistent cu inchidere cu cheie si design m..

70,6 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica jumbo DP 1100 JW

Dispenser hartie igienica jumbo DP 1100 JW pentru o rola hartie igienica Jumbo. Material plastic extrem de rezistent cu inchidere cu cheie si design m..

55,4 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica jumbo DP 1200 JS

Dispenser hartie igienica jumbo DP 1200 JS pentru o rola hartie igienica Jumbo. Material plastic extrem de rezistent cu inchidere cu cheie si design m..

63,8 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica jumbo INOX

Dispenser hartie igienica jumbo si mini jumbo din inox. Foarte rezistent cu inchidere cu cheie si design placut. Este prevazut cu scrumiera.Capacitate..

194,9 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica jumbo INOX LUCIOS

Dispenser hartie igienica jumbo INOX LUCIOS foarte rezistent. Inchidere cu cheie, aspect placut.Capacitate: o rola hartie igienica Jumbo..

151,2 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica jumbo INOX SATINAT

Dispenser hartie igienica jumbo INOX SATINAT foarte rezistent. Inchidere cu cheie, aspect placut.Capacitate: o rola hartie igienica Jumbo..

151,2 Lei
Dotari igiena

Dispenser hartie igienica jumbo transparent blue

Dispenser hartie igienica jumbo transparent blue pentru o rola hartie igienica Jumbo. Material plastic, extrem de rezistent cu inchidere cu cheie si d..

42,0 Lei
Dotari igiena

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V, C - DP 1000 ZB

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V sau C DP 1000 ZB din plastic ABS. Foarte rezistent, cu cheita si un design placut.Capacitate prosoape Z, V sau C..

92,4 Lei
Dotari igiena

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V, C - DP 1100 ZW

Dispenser prosoape hartie pliata Z DP 1100 ZW din plastic ABS. Foarte rezistent, cu cheita si un design placut▪  Capacitate prosoape Z, V sau C :..

67,2 Lei
Dotari igiena

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V, C - DP 1200 ZS

Dispenser prosoape hartie pliata Z DP 1200 ZS din plastic ABS. Foarte rezistent, cu cheita si un design placut.Capacitate prosoape Z, V sau C : 500 bu..

79,0 Lei
Dotari igiena

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V, C din INOX

Dispenser prosoape hartie pliata Z din INOX. Foarte rezistent, cu cheita si un design placut.Capacitate prosoape Z, V sau C : 500 buc..

194,9 Lei
Dotari igiena

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V, C INOX SATINAT

Dispenser prosoape hartie pliata Z din INOX SATINAT. Foarte rezistent, cu cheita si un design placut.Capacitate prosoape Z, V sau C : 500 buc..

142,8 Lei
Dotari igiena

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V, C transparent blue

Dispenser prosoape hartie pliata Z, V, C transparent blue din material plastic transparent albastru. Foarte rezistent si cu aspect estetic frumos. Sis..

42,0 Lei
Dotari igiena
Afisare 1 - 15 din 32 (3 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania