Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Detergent vase manual si automat

Detergent vase

Detergent vase

Detergent vase profesiona pentru HORECA. Detergent vase manual si automat, solutii de clatire vase si detergenti speciali pentru pete dificile.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Aditiv de clatire BRILL SH SPECIAL SHARK 10KG

BRILL SH SPECIAL confera stralucire veselei si paharelor facilitand uscarea fara pete a acestora. Folosit la  cuptoarele cu autocuratare, are rez..

175,0 Lei
Detergent vase

Detergent de vase concentrat SHARK 5KG

Detergent lichid concentrat pentruy spalarea manuala a veselei, oalelor, tigailor etc. Formula sa curata usor depunerile si datorita spumarii reduse e..

38,0 Lei
Detergent vase

Detergent vase antibacterian Promax 5KG

Promax detergent lichid pentru vesela, este un produs concentrat, cu actiune antibacteriana si antifungica, destinat degresarii si dezinfectarii prin ..

40,0 Lei
Detergent vase

Detergent vase manual BUZIL G 530 BUZ DISH FIX 1L

Detergent de spalat vase. Este potrivit in special pentru farfurii, sticla, tacamuri, dar si pentru curatarea masinilor. Dizolva grasimea, produce spu..

18,4 Lei
Detergent vase

Tablete pentru masina spalat vase Ludwik Classic, 50/cutie

Eficienta ridicata in curatare obtinuta datorita unei combinatii speciale de agenti alcalini si enzime, care elimina diferitele impuritati precum: gra..

49,7 Lei
Detergent vase
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania