Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Detergent universal

Detergent universal

Detergent universal

Detergent pentru intretinerea de suprafete diverse de la inox pana la ceramica, email, lemn, piele, melamina, plastic sau vinil.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Apa distilata

Apa distilata, purificata de saruri minerale si impuritati, factor pH neutru. Se foloseste pentru reumplerea acumulatoarelor, diluarea lichidelor anti..

2,0 Lei
Detergent universal

Detergent degresant multisuprafete SHARK SGRASSATORE 750ML

Detergent degresant universal ideal pentru eliminarea rapida a incrustatiilor, a resturilor animale sau a uleiurilor vegetale. Are un miros placut de ..

13,4 Lei
Detergent universal

Detergent degresant universal BUZIL PERFEKT G 440 1L

Degresant foarte puternic folosit la curatenia materialelor, a suprafetelor si a pardoselilor rezistente la alcalini. Este recomandat pentru atelierel..

21,7 Lei
Detergent universal

Detergent degresant universal ultrarapid Efekt 1L

Detergent degresant universal ultrarapid Efekt 1L cu pulverizator. Curata in profunzime murdaria si grasimea de pe hote, cuptoare microunde, frigidere..

11,0 Lei
Detergent universal

Detergent dezinfectant suprafete Inno-Dez 2% solutie alcoolica

Produs pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor. Spectru de actiune antimicrobiana: bactericid (MRSA), fungicid, virucid, si tuberculocid.INNO-DEZ..

13,0 Lei
Detergent universal

Detergent dizolvent universal ultraconcentrat Orangenol 500ml

Detergent universal cu extracte de ulei de portocale natural. Foart puternic si concentrat. Curata pete precum urmele de marker permanent, cele de cer..

39,3 Lei
Detergent universal

Detergent geamuri si multisuprafete 5L

Solutie pentru curatare zilnica a sticlei si oglinzilor - depuneri de piatra, grasimi si alte murdarii usoare. Potrivit pentru toate suprafetele din g..

18,0 Lei 19,7 Lei
Detergent universal

Detergent multifunctional BUZIL G 481 BLITZ CITRO 1L

Detergent neutru multifunctional pentru curatenia zilnica a materialelor, a suprafetelor si a pardoselilor rezistente la apa. Se poate folosi pe plast..

18,4 Lei
Detergent universal

Detergent pardoseli pe baza de amoniac AMOX

AMOX este un detergent pe baza de amoniac pentru curatenia zilnica a orcarui tip de pardoseala ca si ceramica,suprafete bucatarie,geamuri,suprafete sm..

11,0 Lei
Detergent universal

Detergent scos pete, guma mestecat, lipici textile BUZIL BUZ POINT G 502 200ML

Solutie pe baza de solventi pentru toate suprafetele textile colorate, mochete si mobilier tapitat. Inlatura pete si murdarii precum: guma de mestecat..

46,5 Lei
Detergent universal

Detergent universal alcalin BUZIL MULTI CLEAN G 430 1L

Detergent alcalin folosit la curatenia de intretinere si la cea intensiva a suprafetelor rezistente la apa si la alcalini, pardoseli si materiale din ..

17,3 Lei
Detergent universal

Detergent universal neutru BUZIL VARIO CLEAN TRENDY T 560 1L

Detergent neutru folosit la curatenia zilnica a  materialelor, a suprafetelor si a pardoselilor sensibile precum: resopal, pal melaminat, cadre d..

20,6 Lei
Detergent universal

Detergent-crema pentru email, ceramica si inox Scheuermilch

Crema cu microparticule pentru curatarea suprafetelor din bucatarie si baie. Ideal pentru curatarea suprafetelor delicate precum inox, aluminiu, ceram..

13,0 Lei
Detergent universal
Afisare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania