Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Detergent toalete si tehnico-sanitare

Detergent toalete

Detergent toalete

Detergent toatele profesional pentru curatarea suprafetelor din gresie si faianta, vasul de toaleta si instalatii tehnico-sanitare.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Detergent abraziv praf de curatat MARCO 500gr

Se foloseste in bucatarie, toaleta si baie. Inlatura in totalitate grasimea si depunerile depiatra, oferind stralucire si parfum suprafetelor si obiec..

3,5 Lei
Detergent toalete

Detergent anticalcar fara clatire Efekt 1L

Detergent concentrat pentru curatarea si igienizarea tuturor obiectelor din baie ce nu necesita clatire. Este recomandat pentru curatarea tuturor supr..

11,5 Lei
Detergent toalete

Detergent antimucegai, ciuperci, muschi si alge Efekt 1L

Detergent antimucegai ce dezinfecteaza in profunzime suprafetele contaminate. Eficient impotriva mucegaiului, a algelor si a drojdiilor. Are actiune r..

16,5 Lei
Detergent toalete

Detergent bai si toalete cu trafic intens Duftspray 1L

Detergent professional sub forma de spray, cu efect dezinfectant si odorizant pentru bai si toalete cu traffic intens. Imediat dupa aplicare stopeaza ..

33,1 Lei
Detergent toalete

Detergent crema inox profesional BUZIL BUZ METASOFT G 507 600ML

Solutie profesionala folosita la curatenia de intretinere si intensiva atat a suprafetelor din inox, cat si a altor metale feroase si neferoase rezist..

56,3 Lei
Detergent toalete

Detergent decapant acid pentru bai BUZIL G 461 BUZ CONTRACALC 1L

Detergent decapant pe baza de acid fosforic folosit la curatenia de baza din zonele sanitare, din bai si din industria alimentara. Utilizabil pe toate..

26,0 Lei
Detergent toalete

Detergent detartrant 5L

Detergent detartrant: este utilizat numai in spalari grele, in exterior sau interior, sub forma de solutie la concentratia initiala sau diluat cu apa...

27,9 Lei
Detergent toalete

Detergent detartrant gel Soft/Forte Zaffa 5KG

Detergent detartrant gel Forte ZaffaProdus: este un produs super eficient, ce curata cu putere depunerile de calcar si murdarie din baie, urmele de sa..

35,0 Lei
Detergent toalete

Detergent dezinfectant baie Bactisept Efekt 1.25L

Detergent dezinfectant baie Bactisept Efekt recomandat pentru toate suprafetele: baie, bucatarie, plastic, inox, lemn, WC, scurgeri, carpe bucatarie e..

9,0 Lei
Detergent toalete

Detergent dezinfectant gel vas WC ProMax 750ml

Dezinfectantul WC gel este un produs destinat dezinfectarii vaselor de toaleta, lasand in urma sa un miros de prospetime. Dispune de aviz de la Minist..

8,5 Lei
Detergent toalete

Detergent dezinfectant suprafete Inno-Dez 2% solutie alcoolica

Produs pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor. Spectru de actiune antimicrobiana: bactericid (MRSA), fungicid, virucid, si tuberculocid.INNO-DEZ..

13,0 Lei
Detergent toalete

Detergent metale profesional BUZIL METAPOL G 505 600ML

Solutie de curatat metale folosita la curatenia materialelor si a suprafetelor patate si foarte murdare. Se poate folosi pe inox, nichel, alama, bronz..

44,4 Lei
Detergent toalete

Detergent sanitar acid BUZIL BUCASAN TRENDY T 464 1L

Detergent sanitar pe baza de acid amidosulfonic folosit la curatenia de intretinere a zonelor umede. Se poate aplica pe toate materialele si suprafete..

20,6 Lei
Detergent toalete

Detergent sanitar acid vascos BUZIL BUCALEX G 460 1L

Detergent sanitar vascos, pe baza de acid fosforic, folosit la inlaturarea murdariei dificile din bai. Se poate utiliza pe toate materialele si supraf..

23,8 Lei
Detergent toalete

Detergent sanitar fara acizi BUZIL BUCAL G 468 1L

Detergent sanitar de intretinere, fara acizi cu parfum proaspat de durata. Se usuca fara urme si fara uscare ulterioara datorita efectului hidrofug. U..

21,7 Lei
Detergent toalete
Afisare 1 - 15 din 24 (2 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania