Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Detergent rufe, Balsam rufe, Inalbitor rufe profesional

Detergent rufe

Detergent rufe

Detergent rufe profesional pentru HORECA. Detergent rufe manual si automat, pulbere sau lichid. Balsam de rufe si solutii pentru scos pete dificile.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Detergent dezinfectant rufe ZEMAX Peracetic 2KG

Domeniul de utilizare:Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte biocide.Instructiuni de utilizare / metoda de preparare:..

34,5 Lei
Detergent rufe

Detergent scos pete, guma mestecat, lipici textile BUZIL BUZ POINT G 502 200ML

Solutie pe baza de solventi pentru toate suprafetele textile colorate, mochete si mobilier tapitat. Inlatura pete si murdarii precum: guma de mestecat..

46,5 Lei
Detergent rufe

Inalbitor de rufe,igienizant bai si bucatarii 5L

Produsul este special conceput pentru inalbirea tesaturilor si eliminarea diferitelor pete. Nu se foloseste pentru inalbirea matasii, a mohairului sau..

14,5 Lei
Detergent rufe

Parfum de rufe concentrat KPA 200ML

Parfum de rufe super-concentrat disponibil in 8 arome subtile, elegante si foarte expresive, potrivite pentru toate tipurile de personalitati.Formula ..

25,0 Lei
Detergent rufe
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania