Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Odorizanti camera, auto, baie

Odorizanti

Odorizanti

Odorizanti pentru camera, parfumuri pentru masina si odorizanti profesionali pentru toaleta.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Odorizant camera Areon Home Parfume 150ml

Bucurati-va de aroma proaspata care va face casa sau biroul dvs un loc mai confortabil. Cantitate 150 ml...

25,0 Lei
Odorizanti

Odorizant concentrat domenii medicale Pacific Fresh 0.5L

Odorizant foarte eficient pentru imbunatatirea aerului cu efect indelungat. Elimina mirosurile neplacute, produce un aer proaspat si un parfum placut ..

25,9 Lei
Odorizanti

Odorizant concentrat domenii medicale Pinoset 0.5L

Odorizant cu parfum de brad, foarte eficient pentru imbunatatirea aerului cu efect indelungat. Elimina mirosurile neplacute, produce un aer proaspat s..

23,0 Lei
Odorizanti

Odorizant concentrat pentru domenii medicale Aktiv-Duft 1l

Odorizant foarte eficient pentru imbunatatirea aerului cu efect indelungat. Acopera mirosurile neplacute, produce un aer proaspat si un parfum placut ..

46,0 Lei
Odorizanti

Odorizant toaleta Effect Fresh, Muguet, Bubblegum 250ml

Odorizant sub forma de ulei pentru toaleta Effect disponibil in 3 arome: Fresh, Muguet, Bubblegum 250ml. Este de ajuns cateva picaturi pe pardoseaua t..

22,0 Lei
Odorizanti

Odorizant toalete Toiletten-Öl Orchidee, 1L

Ulei odorizant pentru wc cu parfum de orhidee pentru domenii sanitare. Neutralizeaza si parfumeaza aerul cu efect indelungat.Mod de utilizare:Stropiti..

43,4 Lei
Odorizanti

Pastile odorizante pisoar Beckensteine BIO 1KG

Pastilele odorizante Beckensteine BIO ofera un miros proaspat si curat pisoarelor in care sunt folosite. Efectul dezinfectant al acestora inlatura con..

41,6 Lei
Odorizanti

Pastile rezervor WC, 2/set

Pastilele pentru rezervorul WC curata si previn depunerile de calcar, garanteaza un miros placut si produc spuma abundenta, coloreaza apa si sunt usor..

4,5 Lei
Odorizanti

Sita odorizanta pisoar

Pentru folosirea in orice tip de pisoar. Mareste durata de viata a pisoarelor prin stoparea infundarii acestora cu mucuri de tigara sau alte impuritat..

4,2 Lei
Odorizanti

Sita pisoar cu pastile odorizanta

Sita pisoar cu pastile odorizanta pentru folosirea in orice tip de pisoar. Mareste durata de viata a pisoarelor prin stoparea infundarii acestora cu m..

7,6 Lei
Odorizanti

Sita pisoar odorizata antistropire Powerscreen

Sita de pisoar Powerscreen de la Ekcos foloseste o tehnologie brevetata si patentata ce previne stropirea peretilor pisoarului. Fiecare sita de pisoar..

12,4 Lei
Odorizanti
Afisare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania