Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Detergent auto profesional

Detergent auto

Detergent auto

Detergent auto profesional: spuma activa, regigorant anvelope si silicon de bord.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Apa distilata

Apa distilata, purificata de saruri minerale si impuritati, factor pH neutru. Se foloseste pentru reumplerea acumulatoarelor, diluarea lichidelor anti..

2,0 Lei
Detergent auto

Detergent dizolvent universal ultraconcentrat Orangenol 500ml

Detergent universal cu extracte de ulei de portocale natural. Foart puternic si concentrat. Curata pete precum urmele de marker permanent, cele de cer..

39,3 Lei
Detergent auto

Detergent mochete, covoare BUZIL G 477 OPTIFLOR EX 1L

Detergent pentru curatarea mochetelor si a covoarelor. Poate fi folosit la curatenia de baza a textilelor cu fir natural si sintetic si a mobilierului..

34,7 Lei
Detergent auto

Revigorant anvelope 6KG

Revigorant pentru cauciucuri cu compozitie pe baza de apa, pentru o curatare profesionala, polisarea anvelopelor si alte piese auto din cauciuc. Reda ..

80,6 Lei
Detergent auto

Spuma activa Active 21KG

Spuma activa Active cu concentratie usor alcalina. Scoate cu usurinta praful, murdaria, ulei, urme de insecte. Este usor spalata de pe suprafata caros..

127,0 Lei 189,0 Lei
Detergent auto

Spuma activa Foam 20KG

Spuma activa Foam ce nu necesita frecarea suprafetelor.Ideala pentru spalarea caroseriilor auto.Dilutie:Nebulizator: 900g/50L apaLance spumare: 1:6Tim..

98,0 Lei 160,0 Lei
Detergent auto

Spuma activa Forte 23KG

Spuma activa Forte fara frecare ce creeaza o spuma abundenta propice descompunerii murdariei depuse pe suprafetele de metal, plastic, chedere, jenti. ..

175,0 Lei 230,0 Lei
Detergent auto

Spuma activa Highlander

Spuma activa Highlander se utilizeaza pentru degresarea si curatirea suprafetelor si caroseriilor auto, utilajelor, cu grad ridicat de spumare. PRODUS..

11,0 Lei
Detergent auto
Afisare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania