Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Detergent bucatarie profesional

Detergent bucatarie

Detergent bucatarie

Detergent bucatarie profesional. Detergent pentru intretinerea suprafetelor din bucatarie de la mobilierul de bucatarie pana la soba, aragaz, frigider, blaturi si alte echipamente speciale ce se gasesc in bucatarie.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Apa distilata

Apa distilata, purificata de saruri minerale si impuritati, factor pH neutru. Se foloseste pentru reumplerea acumulatoarelor, diluarea lichidelor anti..

2,0 Lei
Detergent bucatarie

Detergent abraziv praf de curatat MARCO 500gr

Se foloseste in bucatarie, toaleta si baie. Inlatura in totalitate grasimea si depunerile depiatra, oferind stralucire si parfum suprafetelor si obiec..

3,5 Lei
Detergent bucatarie

Detergent anticalcar fara clatire Efekt 1L

Detergent concentrat pentru curatarea si igienizarea tuturor obiectelor din baie ce nu necesita clatire. Este recomandat pentru curatarea tuturor supr..

11,5 Lei
Detergent bucatarie

Detergent antimucegai, ciuperci, muschi si alge Efekt 1L

Detergent antimucegai ce dezinfecteaza in profunzime suprafetele contaminate. Eficient impotriva mucegaiului, a algelor si a drojdiilor. Are actiune r..

16,5 Lei
Detergent bucatarie

Detergent crema inox profesional BUZIL BUZ METASOFT G 507 600ML

Solutie profesionala folosita la curatenia de intretinere si intensiva atat a suprafetelor din inox, cat si a altor metale feroase si neferoase rezist..

56,3 Lei
Detergent bucatarie

Detergent cuptoare, grill-uri, gratare BUZIL BUZ GRILLMASTER G 576 600ML

Detergent puternic alcalin, pentru curatarea intensiva a cuptoarelor, a grill-urilor, a gratarelor si a convectoarelor. Este special pentru curatarea ..

20,6 Lei
Detergent bucatarie

Detergent degresant grill SHARK OVER GRILL 750ML

Detergent degresant pentru cuptoare, grill-uri, convectoare etc. Inlatura grasimea si alte pete persistente. Aroma de fructe...

13,4 Lei
Detergent bucatarie

Detergent degresant multisuprafete SHARK SGRASSATORE 750ML

Detergent degresant universal ideal pentru eliminarea rapida a incrustatiilor, a resturilor animale sau a uleiurilor vegetale. Are un miros placut de ..

13,4 Lei
Detergent bucatarie

Detergent degresant universal BUZIL PERFEKT G 440 1L

Degresant foarte puternic folosit la curatenia materialelor, a suprafetelor si a pardoselilor rezistente la alcalini. Este recomandat pentru atelierel..

21,7 Lei
Detergent bucatarie

Detergent degresant universal ultrarapid Efekt 1L

Detergent degresant universal ultrarapid Efekt 1L cu pulverizator. Curata in profunzime murdaria si grasimea de pe hote, cuptoare microunde, frigidere..

11,0 Lei
Detergent bucatarie

Detergent detartrant 5L

Detergent detartrant: este utilizat numai in spalari grele, in exterior sau interior, sub forma de solutie la concentratia initiala sau diluat cu apa...

27,9 Lei
Detergent bucatarie

Detergent dezinfectant suprafete Inno-Dez 2% solutie alcoolica

Produs pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor. Spectru de actiune antimicrobiana: bactericid (MRSA), fungicid, virucid, si tuberculocid.INNO-DEZ..

13,0 Lei
Detergent bucatarie

Detergent industria alimentara BUZIL G 435 BISTRO 1L

Degresant folosit la curatenia de intretinere si la cea intensiva pentru curatarea grasimilor si a proteinelor de pe materialele, pardoselile si supra..

30,3 Lei
Detergent bucatarie

Detergent metale profesional BUZIL METAPOL G 505 600ML

Solutie de curatat metale folosita la curatenia materialelor si a suprafetelor patate si foarte murdare. Se poate folosi pe inox, nichel, alama, bronz..

44,4 Lei
Detergent bucatarie

Detergent scos pete, guma mestecat, lipici textile BUZIL BUZ POINT G 502 200ML

Solutie pe baza de solventi pentru toate suprafetele textile colorate, mochete si mobilier tapitat. Inlatura pete si murdarii precum: guma de mestecat..

46,5 Lei
Detergent bucatarie
Afisare 1 - 15 din 21 (2 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania