Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Detergenti profesionali
Sortare după:
Produse pe pagină:

Aditiv de clatire BRILL SH SPECIAL SHARK 10KG

BRILL SH SPECIAL confera stralucire veselei si paharelor facilitand uscarea fara pete a acestora. Folosit la  cuptoarele cu autocuratare, are rez..

175,0 Lei
Detergenti

Apa distilata

Apa distilata, purificata de saruri minerale si impuritati, factor pH neutru. Se foloseste pentru reumplerea acumulatoarelor, diluarea lichidelor anti..

2,0 Lei
Detergenti

Clor 0 granulat 65 pentru tratarea apei din piscina

Substanta biocida granulata utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. G-CLOR O GRANULAT 65 este un compus organic al clorului, rapid solubil. Pro..

44,6 Lei
Detergenti

Clor lichid 14 pentru tratarea apei din piscina

Substanta biocida lichida utilizata pentru dezinfectia apei din piscina. Clor Lichid 14 este un compus anorganic al clorului,stabilizata. Produsul con..

31,3 Lei
Detergenti

Crema maini 'cu mainile curate' 250G

Este singura crema care inlatura vopseaua tipografica. Nu ataca epiderma, are efect emolient si de hidratare.Utilizare:Se freaca mainile cu crema si s..

6,2 Lei
Detergenti

Detergent abraziv praf de curatat MARCO 500gr

Se foloseste in bucatarie, toaleta si baie. Inlatura in totalitate grasimea si depunerile depiatra, oferind stralucire si parfum suprafetelor si obiec..

3,5 Lei
Detergenti

Detergent anticalcar fara clatire Efekt 1L

Detergent concentrat pentru curatarea si igienizarea tuturor obiectelor din baie ce nu necesita clatire. Este recomandat pentru curatarea tuturor supr..

11,5 Lei
Detergenti

Detergent antimucegai, ciuperci, muschi si alge Efekt 1L

Detergent antimucegai ce dezinfecteaza in profunzime suprafetele contaminate. Eficient impotriva mucegaiului, a algelor si a drojdiilor. Are actiune r..

16,5 Lei
Detergenti

Detergent bai si toalete cu trafic intens Duftspray 1L

Detergent professional sub forma de spray, cu efect dezinfectant si odorizant pentru bai si toalete cu traffic intens. Imediat dupa aplicare stopeaza ..

33,1 Lei
Detergenti

Detergent crema inox profesional BUZIL BUZ METASOFT G 507 600ML

Solutie profesionala folosita la curatenia de intretinere si intensiva atat a suprafetelor din inox, cat si a altor metale feroase si neferoase rezist..

56,3 Lei
Detergenti

Detergent cuptoare, grill-uri, gratare BUZIL BUZ GRILLMASTER G 576 600ML

Detergent puternic alcalin, pentru curatarea intensiva a cuptoarelor, a grill-urilor, a gratarelor si a convectoarelor. Este special pentru curatarea ..

20,6 Lei
Detergenti

Detergent de vase concentrat SHARK 5KG

Detergent lichid concentrat pentruy spalarea manuala a veselei, oalelor, tigailor etc. Formula sa curata usor depunerile si datorita spumarii reduse e..

38,0 Lei
Detergenti

Detergent decapant acid pentru bai BUZIL G 461 BUZ CONTRACALC 1L

Detergent decapant pe baza de acid fosforic folosit la curatenia de baza din zonele sanitare, din bai si din industria alimentara. Utilizabil pe toate..

26,0 Lei
Detergenti

Detergent decapant acid profesional BUZIL G 491 EROLCID 1L

Decapant pe baza de acid fosforic, folosit la curatenia de baza si intensiva a suprafetelor microporoase rezistente la acizi. Este recomandat pentru g..

27,0 Lei
Detergenti

Detergent decapant alcalin profesional BUZIL G 490 EROL 1L

Decapant alcalin pentru  curatarea  suprafetelor microporoase. Este potrivit, in special, pentru gresia portelanata si gresia de siguranta. ..

29,2 Lei
Detergenti
Afisare 1 - 15 din 93 (7 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania