Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Despre KPA CLEAN ROMANIA

Despre noi

KPA CLEAN ROMANIA este un brand cu capital integral Romanesc, infiintat in anul 2008 in Romania, ca si extensie a unei societati spaniole denumite KPA NET CATALUNYA S.L., infiintate in anul 2000 cu unic asociat, tot de origine romana.

Avem ca si obiect de activitate distributia unei game variate de produse de igiena industriala si menajera sub eticheta KPA CLEAN si in paralel desfasuram activitati de igienizare industriala mecanizata si alte servicii adiacente specifice. Comercializam o gama variata de detergenti profesionali, consumabile de igiena, catering si echipamente profesionale de igiena.

La data de azi distribuim brandul propriu de produse de igiena, prin flota proprie in Transilvania si printr-un serviciu de curierat , in restul tarii.
Produsele noastre intrunesc criterii stricte calitativ, ele fiind in mare parte importate din Spania si Germania, iar o alta parte sunt fabricate in Romania.
Toti detergentii vin insotiti de fise tehnice ,fise de securitate si avize sanitare, dupa caz. Restul de consumabile (saci menajeri, lavete, bureti, bobine de hartie, sisteme de galeti…etc) sunt de asemenea atent selectate de catre departamentul nostru de achizitii si ofera pe deplin siguranta si confortul operatiunilor de igienizare.

Politica de calitate si mediu

Managementul de la cel mai inalt nivel al KPA CLEAN ROMANIA a stabilit si implementat o politica integrata – calitate si mediu -  care satisface cerintele KPA CLEAN ROMANIA si ale clientilor sai. Politica integrata include angajamentul KPA CLEAN ROMANIA de a satisface nevoile interne si cerintele clientilor, precum si angajamentul fata de imbunatatirea continua si asigurarea conditiilor pentru stabilirea si analizarea obiectivelor integrate. Politica integrata este comunicata atat in cadrul organizatiei, cat si in afara acesteia, atat furnizorilor, cat si clientilor firmei, este inteleasa si implementata de catre angajatii cu responsabilitati directe referitor la atingerea obiectivelor integrate.

In decursul celor 6 ani de activitate in Romania, KPA CLEAN ROMANIA a dezvoltat un spectru larg de activitati in domeniul si anume :

  • Distributie de produse de igiena profesionale in toata tara prin flota proporie sau curier
  • Servicii profesionale de curatenie
  • Servicii de mentenanta in domeniul igienei
  • Servicii de intocmire de planuri de igienizare si monitorizarea acestora
  • Servicii de peisagistica si intretinere spatiu verde
  • Serviciu de dezapezire asigurat
  • Servicii de mentenanta bazica (intretinere zugravit interior/exterior, mici reparatii)
  • Igienizare/Dezinfectie echipamente de lucru
  • Cosmetica auto – flote auto societati
  • Dotarea societatilor cu echipamente de protectie si sisteme de igienizare

Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania