Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Mopuri bumbac sau microfibra

Mopuri

Mopuri

Gama variata de mopuri din bumbac sau microfibra. Rezerve mop clasice din bumbac sau microfibra si rezerve mop pentru talpa mop plat.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Mop bumbac rezerva 200g

Mop bumbac rezerva 200g recomandat pentru toate tipurile de pardoseli. Mop bumbac superabsorbant ce nu lasa scame si urme dupa uscare. Datorita formul..

4,4 Lei
Mopuri

Mop bumbac rezerva 250g

Mop bumbac rezerva 250g recomandat pentru toate tipurile de pardoseli. Mop bumbac superabsorbant ce nu lasa scame si urme dupa uscare. Datorita formul..

5,3 Lei
Mopuri

Mop microfibra rezerva 170g

Mop microfibra rezerva 170g recomandat pentru toate tipurile de pardoseli. Mop microfibra superabsorbant ce datorita materialului din care este realiz..

14,5 Lei
Mopuri

Mop PVA cu maner telescopic

Mop PVA cu sistem de stoarcere si maner telescopic. Mop PVA superabsorbant cu burete detasabil ce curata eficient si este rezistent. In cazul solidifi..

18,5 Lei
Mopuri

Mop vascoza rezerva 150g

Mop vascoza rezerva 150g pentru toate tipurile de pardoseli. Mop vascoza realizat din vascoza ce nu lasa scame si urme dupa uscare. Mopul de vascoza s..

11,4 Lei
Mopuri
Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania