Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Tavite carton si aluminiu

Tavite carton si aluminiu

Tavite carton si aluminiu

Tavite din carton sau din aluminiu potrivite pentru prezentarea felurilor de mancare sau servirea lor intr-un mod economic. Acestea sunt dreptunghiulare sau rotunde.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Platou aluminiu mare 36cm x 55cm, 10/set

Platou din aluminiu de dimenisune mare, recomandat a fi utilizat penru a depozita si transporta diverse tipuri de mancare, produse de patiserie etc. S..

42,0 Lei
Tavite carton si aluminiu

Platou aluminiu mic 24cm x 35cm, 25/set

Platou din aluminiu mic ideal pentru a servi diverse produse alimentare sau preparate de patiserie.Tip: platou mic.Material: aluminiu.Dimensiuni: 24*3..

38,3 Lei
Tavite carton si aluminiu

Platou aluminiu mijlociu 29cm x 43cm, 25/set

Platou din aluminiu de dimensiune mijlocie, ideal pentru a transporta diverse alimente, produse de patiserie etc. Sunt adecvate pentru a servi produse..

52,5 Lei
Tavite carton si aluminiu

Tavite carton duplex T4, T6, T8, T10, T12, 100/set

Tavite carton duplex ambalate cate 100 de bucati pe set. Tavite carton de diverse dimensiuni dupa cum urmeaza:DenumireDimensiuniAmbalajCod produsPret(..

5,7 Lei
Tavite carton si aluminiu
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania