Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kpaclean/public_html/magazin/catalog/language/romana/romana.php:1) in /home/kpaclean/public_html/magazin/system/library/currency.php on line 45 Tacamuri unica folosinta

Tacamuri unica folosinta

Tacamuri unica folosinta

Tacamuri de unica folosinta din plastic alb sau transparent. Furculite, cutite, linguri si lingurite pentru catering sau ocazii speciale.

Sortare după:
Produse pe pagină:

Cutite plastic albe, 100/set

Cutite de unica folosinta extra rezistente si igienice.Cutite plastic ce pot fi folosite la diverse intalniri, receptii, protocoale, la birou sau acas..

4,3 Lei
Tacamuri unica folosinta

Furculita, cutit si lingura de plastic alb + servetel, 100/set

Set de masa format din 100 de bucati furculite de plastic, cutit, lingura si servetel. Seturile de tacamuri de plastic sunt ambalate individual si se ..

28,0 Lei
Tacamuri unica folosinta

Furculite plastic albe, 100/set

Furculite de unica folosinta extra rezistente si igienice.Furculite plastic ce pot fi folosite la diverse intalniri, receptii, protocoale, la birou sa..

4,3 Lei
Tacamuri unica folosinta

Linguri plastic albe, 100/set

Linguri de unica folosinta extra rezistente si igienice.Linguri plastic ce pot fi folosite la diverse intalniri, receptii, protocoale, la birou sau ac..

5,2 Lei
Tacamuri unica folosinta

Lingurite desert plastic albe, 100/set

Lingurite desert de unica folosinta extra rezistente si igienice.Lingurite desert plastic ce pot fi folosite la diverse intalniri, receptii, protocoal..

3,9 Lei
Tacamuri unica folosinta

Paletine pentru amestecare cafea, ceai, 100/set

Paletine pentru amestecarea cafelei, a ceaiului sau diverselor bauturi. Paletine confectionate din plastic si sunt de unica folosinta, ambalate la set..

8,5 Lei
Tacamuri unica folosinta
Afisare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Viziteaza site-ul KpaClean.ro pe ShopMania